De Horsa 14 - Franeker
€ 47.000,00

Deze nieuwbouwkavel gelegen op een hoek in de Rietbuurt biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een vrijstaande woning.

De Rietbuurt heeft als beeldthema "water en riet", en is gelegen aan de westzijde van het plan en omgeven met/doorsneden door (vaar-)water). Aan de zuidzijde wordt het gebied begrensd door de Tzummervaart, aan de westzijde door het Hitzumer binnenpad (fietspad van Franeker naar Hitzum) en aan oostzijde door een zone met water en groen. Voorzieningen als het station en een grote supermarkt zijn lopend bereikbaar, het stadscentrum met een uitgebreid voorzieningenbestand bevindt zich op enkele minuten fietsafstand. Vanuit Franeker Buiten is het buitengebied onder handbereik.

Voor wie geen zin heeft in het traject van het uitzoeken van een aannemer en alle zaken die daarbij komen kijken ligt er er een compleet plan klaar van Bouwbedrijf van der Woude. Maar een potentieel koper is geheel vrij om zelf een aannemer te kiezen. Het ontwerp is wel voorgeschreven. Voor meer informatie kunt u bij ons een brochure aanvragen.


Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht