Jacob van Tuinenstrjitte 9 - Berltsum
€ 179.000,00

Wil jij je auto op je eigen oprit kunnen zetten, klussen in je eigen garage, of ben je opzoek naar een woning met 3 slaapkamers. Dan ben jij waarschijnlijk opzoek naar deze woning. In een van de fraaiste straten van Berltsum staat deze vrijstaande woning met aangebouwde ruime garage, perceeloppervlakte 523m2.

Begane grond: Als je de woning via de achterdeur binnenkomt dan stap je binnen in de ruime bijkeuken met aansluitend de aangebouwde garage. De garage is voorzien van een electrische sectionaal deur en heeft een oppervlakte van ca. 30m2. Daarnaast biedt de bijkeuken toegang tot de eetkeuken. Aan de straatzijde vindt je woonkamer. Daarnaast vindt je op de begane grond de ruime moderne badkamer met dubbele wastafel,ligbad en douche. In de ruimte voor de badkamer vindt je het toilet.

De achtertuin is onderhoudsarm en op georiënteerd op het noordoosten. De tuin kan optimaal worden beleefd vanuit de achter de woning gelegen extra ruimte. Deze kamer is voorzien van een keukenblok en watervoorziening. De tuin biedt veel privacy.

1e verdieping: Overloop met vaste kastenwand en toegang tot 3 slaapkamers (ca.12m2/8m2/20m2). Alle slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast met schuifdeur en spiegel.

Algemeen
In de woning grotendeels aangepast aan de wensen van vandaag de dag. Zo is er een zeer ruime moderne badkamer gerealiseerd, zijn de wanden op de begane grond voorzien van strak stucwerk en is er een laminaat vloer gelegd. Ook de HR combiketel is vervangen.

In de jaren 90 is de eerste verdieping geheel voorzien van nieuwe hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. Ook is het dak in zijn geheel geïsoleerd. Op de bovenverdieping zijn zowel de wanden als plafonds voorzien van een stuclaag (kleine korrel en professioneel aangebracht).

Alle vertrekken in de woning worden centraal verwarmd, de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

De woning staat op eeuwigdurend erfpacht met een jaarlijkse canon van € 28,48 per jaar.


Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht