Conrad Busken Huetstraat 18 - Harlingen
€ 215.000,00

Deze prachtig gelegen woning is van binnen bijna geheel gestript & gemoderniseerd in 2010. Daardoor is deze woning van binnen strak & modern. De woning is in het verleden aan de voorzijde uitgebreid wat zorgt voor een grote woonkamer aan de voorzijde met vrij zicht over het groen. In 2010 is de woning aan de achterzijde ook uitgebouwd zodat er een grote tuingerichte leefkeuken is ontstaan. In combinatie met de grote achtertuin en in totaal 4 slaapkamers maken dit een gezinswoning bij uitstek. Perceelsoppervlakte 380m² eigen grond.

Begane grond: Entree, meterkast, trapopgang met berging, toilet, royale woonkamer aan de voorzijde van de woning, aan de achterzijde bevindt zich de leefkeuken met inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; o.a. 6 pits gasfornuis, koelkasten een vaatwasser. Doordat de aanbouw grotendeels van glas is en voorzien van grote tuindeuren is dit een heerlijk plek om te zitten. De garage/berging is te bereiken vanuit de keuken en is voorzien van een kanteldeur, tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en de achterdeur naar de tuin. De tuin is fraai aangelegd en de ligging op het westen in combinatie met de diepte zorgt ervoor dat altijd wel een zonnig plek is te vinden.

1e verdieping: Via de trapopgang naar de overloop met 2 slaapkamers aan de voorzijde 1 slaapkamer aan de achterzijde. De badkamer is gemoderniseerd met wastafel, 2e toilet en douche. In de uitbouw boven de garage is een 4e slaapkamers gerealiseerd. Gezien de locatie is het mogelijk om de badkamer uit te breiden door een deel van de slaapkamer op te offeren.

2e verdieping: Via vlizotrap een zolderberging.

Opvallend:
Het houtwerk aan de voorzijde en rondom de garage is in matige staat en de kozijnen op de eerste verdieping zijn allemaal nog voorzien van enkel glas. Het is mogelijk om de woning aan te kopen voorzien van kunststofkozijnen op de verdieping en het houtwerk aan de voorzijde en rondom de garage geheel vervangen door kunststof. De meerprijs hiervoor is ca. €10.000,-

Spreekt dit huis je aan en wil je graag een keer komen kijken? Laat het ons weten via de beschikbare kanalen en je bent op korte termijn van harte welkom!Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht