Burgemeester Okmastraat 16 - Franeker
€ 117.500,00

In een sfeervolle en kindvriendelijke woonwijk, nabij het centrum van Franeker staat deze halfvrijstaande jaren '30 woning met aangebouwde garage met oprit. 4 slaapkamers en voor- en achtertuin; ideale, betaalbare gezinswoning! Wel verdient de woning van binnen en buiten de nodige aandacht op onderhoudsgebied.

INDELING

Begane grond: entree, hal met kelderkast en trapopgang. Kamer-en-suite (totale oppervlakte ca. 26m2) met balkenplafond, erker, schouw, vaste kasten en paneeldeuren. De woonkamer is voorzien van een parketvloer. In de uitbouw is een eenvoudige keuken geplaatst. Aansluitend de bijkeuken (ca. 6 m²) met witgoedaansluiting en de cv ketel. Toilet, badkamer (ca. 7 m²) met ligbad, douchecabine en wastafelmeubel.

De beschutte, zonnige achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Garage met dubbele deuren, loopdeur en oprit.

1e verdieping: overloop naar 3 slaapkamers (ca. 10m2/8m2/6m2)

2e verdieping: middels vaste trap naar zolderverdieping met kleine overloop/berging en zolderkamer (ca. 9 m²).


Algemeen
- Jaren '30 woning (balkenplafond, paneeldeuren)
- Woning wordt verwarmd middels CV ketel
- Platte daken zijn recent vernieuwd
- woning verdient binnen en buiten onderhoud

De woning staat in een kindvriendelijke, gezellige jaren '30 buurt. Op loopafstand van het centrum, bus en treinstation.

FRANEKER
De meeste mensen kennen Franeker als bekendste en gezelligste plaats tijdens de schaatselfstedentocht, als het kaatsmekka tijdens de jaarlijks P.C. of van het wereldberoemde planetarium van Eise Eisinga. Maar Franeker is natuurlijk veel meer!

In de gemeente Franekeradeel wonen ruim 20.000 mensen. Franeker vormt met ruim 13.000 inwoners de bestuurlijke kern van de gemeente en daarnaast voor de gehele regio het verzorgende stedelijke centrum waar zo'n 50.000 mensen gebruik van maken.

Wonen in Franeker betekent het gemak van moderne voorzieningen op vele vlakken. Naast de verschillende basisscholen, zijn er diverse vormen van voortgezet onderwijs. Het theater De Koornbeurs heeft jaarlijks een goed programma en daarnaast is er een sociale culturele plek voor de jeugd. Verder heeft Franeker op het gebied van sport, recreatie en verenigingen veel te bieden.Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht