Tsjerkebuorren 32 - Dronryp
€ 150.000,00

Comfortabel wonen in een karakteristieke woning! Dit voormalige winkelpand met maar liefst vier slaapkamers is in de afgelopen jaren op een behoorlijk aantal punten aangepast maar zijn de typische authentieke kenmerken stijlvol behouden gebleven.

Begane grond:
Entree, lange hal die van voor tot achter de woning loopt. Via de hal toegang tot alle benedenruimten en de achtertuin. Zowel de woonkamer (ca. 25m2) als de keuken zijn voorzien van een aantal karakteristieke elementen zoals een fraai balkenplafond en inbouwkasten.

Aan de achterzijde een open nette keuken met diverse inbouwapparatuur. Via dubbele tuindeur toegang tot de op het zuiden gelegen binnenplaats.

In de hal bevindt zich een kelder, achter de hal is een ruime bijkeuken voor het diverse witgoed. vervolgens is er achter de bijkeuken een ruime schuur aanwezig.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over een ruime overloop, vier slaapkamers, mooie ruime badkamer voorzien van bad, wastafel en 2e toilet. Drie slaapkamers zijn voorzien van kunststofkozijnen. Boven de schuur is in 2015 een kap geplaatst hierdoor is er een ruime vierde slaapkamer bijgekomen die tevens is voorzien van een inloopkast.

Geheel voorzien van centrale verwarming
Deels voorzien van kunststof kozijnen en dubbel glas
Schilderwerk 2014
Dak vernieuwd in 2012

Nieuwsgierig geworden? bel of mail ons voor een bezichtiging.

Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht