Lammerts van Buerenstraat 16 - Franeker
€ 175.000,00

Leuke, sfeervolle en uitgebouwde halfvrijstaande woning met garage en carport in een ruime straat op een kavel van maar liefst ca. 550m². We nodigen je uit om te komen kijken bij dit leuke huis waar je vanwege de ruimte en de stand nog op alle mogelijke manieren je eigen draai aan kunt geven.

BEGANE GROND: Bij binnenkomst in de lichte keuken en kamer tref direct de prettige sfeer van de woning. Lichte kleuren en de uitbouw aan de achterzijde geven het huis een prettige leefruimte. De open keuken is niet groot maar wel modern met een witte inbouwkeuken met platte alu greep. Extra fijn is het raam boven het aanrecht waardoor je ook daar daglicht binnenkrijgt. De grote bijkeuken is ideaal voor het plaatsen van een vaatwasser, koelkast en natuurlijk de wasmachine en droger. De ruime garage is voorzien van een elektrische sectionaldeur en aan de achtertuinzijde dubbele deuren.

VERDIEPING: Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig. De kleine kamer is in gebruik als inloopkast. Deze kan eventueel weer als slaapkamer worden gebruikt. Door de hoge gootlijnen van het ontwerp hebben de kamers allen rechte wanden. De kleine maar functionele badkamer is voorzien van een douche en wastafelmeubel.

ALGEMEEN: Woning is zeer geschikt voor liefhebbers van een grote tuin. Daarnaast is er naar het voorbeeld van de naaste buren een goede optie voor een extra uitbouw op de verdieping. Zie ook de foto's van de achterzijde.

Met de huidige rentestand is het wellicht een mooie en haalbare volgende stap! We horen graag of je wilt komen kijken. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht