Jorrit Biermastrjitte 10 - Dongjum
€ 181.500,00

Eigentijds, betaalbaar en ook nog eens onderhoudsarm! Wil je geen gedoe met verbouw of het aanpassen van een bestaande woning? Ga dan voor nieuwbouw! Gunstig gelegen in het dorpje Dongjum - onder de rook van Franeker- en nabij de snelweg A31 Leeuwarden - Harlingen worden van dit type 2 halfvrijstaande woningen gebouwd op kavels gericht op het westen van ca. 250m². De huizen worden gebouwd door erkend Bouwbedrijf Hiemstra uit Tzummarum. Hiemstra staat voor kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap. Niet voor niets is hun slogan "lit ús mar bouwe"

Indeling:
Beganegrond
Zij entree, hal met toilet, meterkast en trapopgang. L-vormige woonkamer en open keuken met optie voor een schuifpui. Bijkeuken met ruimte voor wasmachine en droger etc. De gehele beganegrond is voorzien van vloerverwarming.

Verdieping
2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met dakkapel aan de voorzijde en een ruime hobby/werkkamer. Badkamer voorzien van dakvenster.

Zolder
Vlizotrap naar bergzolder met ruimte voor de cv-installatie en ventilatie-unit.

Algemeen
- Buitenzijde volledig voorzien van kunststof kozijnen, ramen en deuren.
- Beglazing volledig HR++
- keramische dakpannen in rood/bruin
- Dakkapel op de voorzijde is standaard

De woning voldoen aan een energieprestatienormering (EPC) van 0.8m². Afbouw in casco of half casco behoort tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u bij ons de nieuwbouwbrochure opvragen.


prijs is exclusief:
- Sanitair
- Tegelwerk
- Inbouwkeuken
- Binnenschilderwerk
Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht