Informatie met betrekking tot corona


We waren net zo lekker bezig in 2020 totdat we keihard en collectief weer met beide benen op de grond zijn gezet. Niets is meer belangrijk, behalve gezond blijven en ons anders zo vrije leven ernstig aanpassen. Gelukkig lijkt het allemaal weer wat rustiger te worden en gaan we terug naar ‘het nieuwe normaal’.   

Bij G2 zijn we nog ‘gewoon’ aan het werk, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM uiteraard. 

De markt is nog altijd erg positief en bezichtigingen gaan volop door. En niet virtueel zoals hier en daar wordt gepromoot. Een huis moet je ruiken en voelen, dan weet je of het past! Van een virtuele vakantie word je ook niet heel blij toch?

Ook nieuwe woningen nemen we volop in de verkoop. We doen wat we kunnen en niemand kan voorspellen wat de impact van Corona op de huizenmarkt zal zijn. Vooralsnog lijkt het mee te vallen. Een ding is zeker, deze crisis is een hele andere dan die van 2007-2012. Banken waren destijds de oorzaak van het probleem, nu juist onderdeel van de (financiële) oplossing

Online
Mark | G2 MakelaarX

Chat nu met Mark

Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Mark en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

Online
Franke | G2 MakelaarX

Chat nu met Franke

Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Franke en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

Online
André | G2 MakelaarX

Chat nu met André

Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is André en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

Online
Annelies | G2 MakelaarX

Chat nu met Annelies

Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Annelies en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

Online
Egbert | G2 MakelaarX

Chat nu met Egbert

Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Egbert en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

X
Hi! Vul hier je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag terug.

Franke

     

André

Annelies

Mark

Egbert


      Heb je toch nog een vraag of ben je nieuwsgierig geworden naar onze G-kracht?
      Bel, mail of Whatsapp ons gerust. We drinken graag een kopje (of twee) met je.