A van Voorthuijsenweg 32 - Franeker
€ 169.000,00

In de woonwijk “Het Schalsumerplan” staat deze ruime en goed onderhouden hoekwoning met kunststofkozijnen, grote tuin op het zuiden, eigen oprit en vrijstaande stenen berging. Mooie kans voor de starters en doorstromers die een nette woning zoeken voor een betaalbare prijs!

Indeling
Begane grond: entreehal met toilet en meterkast, royale woonkamer (ca.45m²) met veel lichtinval door de grote raampartijen en een erker aan de zijkant van de woning. Tevens is er en een grote schuifpui naar de achtertuin. De open keuken heeft een recentelijk vernieuwde inbouwkeuken in hoekopstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aansluitend zit de bijkeuken (ca.3,5m²) met witgoedaansluiting en toegang naar achtertuin. Doordat de woning mooi op een hoek is gelegen, met de zijtuin op het oosten en achtertuin op het zuiden, kan er in de tuin van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat genoten worden van de zon. Ook is er een eigen oprit met carport en een stenen berging, zodat de auto en fietsen droog kunnen staan.

1e verdieping: overloop met toegang naar een drietal slaapkamers. Slaapkamer achterzijde (ca.12,5m²), slaapkamer (ca. 6,5m²), slaapkamer voorzijde (ca. 12,5m²), badkamer met bad/douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

2e verdieping:bereikbaar door middel van een vaste trap. Grote slaap/hobby kamer (17,5m²) met veel bergruimte achter de knieschotten.

Kenmerken:
- De woning is grotendeels voorzien van kunststofkozijnen
- Alle vertrekken in de woning worden verwarmd d.m.v. centrale verwarming (HR Combiketel 2011)
- Perceeloppervlakte 318m²

Ligging

De woning is gunstig gelegen in de woonwijk 'Schalsumerplan' nabij het centrum van de stad Franeker.
Franeker is het verzorgend stedelijk centrum voor Noordwest Friesland. Ongeveer 50.000 mensen komen regelmatig naar Franeker om te winkelen en om gebruik te maken van voorzieningen als schouwburg De Koornbeurs, de bibliotheek en het zwembad.

De voormalige universiteitsstad Franeker en de omgeving hebben een rijke geschiedenis. Die sfeer is duidelijk te proeven in de historische binnenstad die jaarlijks veel bezoekers trekt. Door de vele historische panden, waaronder het Eise Eisinga Planetarium, het oude stadhuis, de Martinikerk en het voormalige weeshuis heeft de stad een unieke historische en bijzonder gezellige uitstraling.

Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht