Neem vrijblijvend
contact met ons op

Dit zijn wij
Over G2 Makelaars

Gezien in

Wij zijn G2 Makelaars en zetten jou in jouw G-kracht!
Wy binne G2 -brokers! Untdek ús lokaasjes yn Ljouwert en Frjentsjer.

+31 6 22 99 87 93

Ik ben makelaar geworden omdat huizen en mensen mij altijd hebben geïnteresseerd. Het mooiste aan mijn beroep vind ik het menselijk contact. Je krijgt al snel een vertrouwensband met mensen. Zij verkopen immers hun grootste bezit, hun thuis!

Mijn G-kracht ligt op het gebied van duidelijke communicatie en ik ben 24/7 bereikbaar. Laat je ontzorgen door G2 Makelaars, want mijn motto luidt een man een man, een woord een woord.

+31 6 29 07 05 96

Ik ben makelaar geworden omdat het een zeer veelzijdig en afwisselend vak is. Werken met mensen, werken met vastgoed, nooit van 9 tot 5. Daarin ligt mijn G-kracht op het gebied van contactenleggen en onderhouden. Ook partijen bij elkaar brengen en het positief afronden van uiteenlopende zaken, daar ligt mijn G-kracht.

Het gevoel dat ik klanten mee wil geven is het gevoel dat zij goed geholpen zijn. Of iets nu wel of niet lukt, aan G2 mag het niet gelegen hebben. Mijn motto in het Fries; Wês in sinnestriel, in oar hat der ferlet fan
(niet letterlijk; sta positief in het leven en benader mensen positief, anderen hebben dat nodig.)

+31 6 55 56 35 67

Van G2 kreeg ik de kans om makelaar te worden. Ik heb deze kans met beide handen aangegrepen en ben druk aan het leren om dit prachtige vak mij helemaal eigen te maken. Mijn G-kracht (expertise) ligt op het gebied van: persoonlijke aandacht, betrokkenheid, open en eerlijk zijn en een goede vertrouwensband opbouwen vind ik erg belangrijk. Het gevoel dat ik mijn klanten mee wil geven is: een goed gevoel! Het gevoel dat zij ook echt voor de juiste makelaar gekozen hebben. Vertrouwen daar draait het om. Mijn motto luidt: doch mar gewoan, dat is bêst genoch!

+31 6 42 65 03 97

Ik ben G2 makelaar om mensen verder te helpen in hun O zo gewenste woonwens. En dit toe te passen op een grote diversiteit van situaties. Denk aan graag door willen stromen, duurzamer willen wonen of minder plezierige situaties namelijk een echtscheiding waardoor er vaak spanningen zijn of een nalatenschap.

Wat ik miste in deze (toch wel) zakelijke dienstverlening is de menselijkheid. Daarom zeg ik vaak, "Eerst de mensen, dan de huizen". Geen gejaag, maar tijd voor elkaar, de rust bewaren in deze bijzondere woningmarkt.

- Mijn G-kracht (expertise) ligt op het gebied van een gezonde balans te houden tussen het maximale realiseren uit elke opdracht en de menselijke maat hoog te houden. Kwaliteit voor kwantiteit!

- Het gevoel dat ik mijn klanten mee wil geven is dat ze altijd in goede handen zijn, of het nu een aan- of verkoop opdracht betreft, in elke situatie neem ik de (mogelijke) zorgen uit handen. Bij onzekerheid zorg ik vertrouwen, bij over-enthousiasme lever ik rust en realiteit. Oftwel ik luister naar de wens en situatie en stem daar mijn diensten op af.
 "als it net kin sa als 't mut, dan mut it maar sa als 't kin"

+31 6 42 10 53 63

Hi, ik ben Egbert!

Sympathie
Een emotionele rollercoaster, maar wel met een lach!

Sympathie is het betrokken zijn bij het wel en wee van anderen. Zoals de aankoop of verkoop van een huis. Dit proces brengt een bepaalde emotie met zich mee. En daar hebben wij ervaring mee! Wij voelen aan wat jij nodig bent en bepalen vervolgens onze aanpak. We staan naast je in de emotionele rollercoaster van het koopproces, altijd met een lach. Dat staat als een huis!

G-kracht
Zo transparant als een open huis

Eerlijkheid duurt het langst. We houden niet van geheimen, tenzij we deze met elkaar delen. Onze werkwijze is open en transparant en dit verwachten we ook van onze klanten. Het proces gaan we samen aan toch? Van reële prijs tot aan gebreken, wij zijn eerlijk met je..

Net even anders dan iedereen
Creatief, eigenzinnig en net even anders, daar ligt onze G-kracht

Als makelaar kopen en verkopen wij huizen, maar wij doen zoveel meer! We adviseren, ondersteunen, begeleiden en voorzien jou van de juiste informatie. Korte lijntjes en een persoonlijke aanpak. Stuur een Whatsapp berichtje en we staan voor je klaar! En de koffie trouwens ook.

Nieuwsgierig?

Wij zijn altijd open maar niet altijd aanwezig. Daarom is het beter dat je even belt voordat je langskomt. Maar we komen ook graag bij jou langs. Dan kunnen we direct een advies geven over jouw huis, wel zo handig toch! 


  Gezien op SBS6
  Hoeveel ben je waard?

  Onze G2’er André heeft zijn TV debuut gemaakt in het programma ‘’Hoeveel ben je waard?’’ Een programma dat een taboe in Nederland onder de loep legt: praten over geld. In het programma worden alle bezittingen van deelnemers, dus zeker ook hun woning, naast de uitgaven gelegd. Uiteindelijk krijgen zij een eerlijk en open advies over hoe zij er financieel voorstaan.

  Hoeveel ben je waard past goed bij de insteek van G2 Makelaars, omdat er geen taboe meer is om te praten over financiën en daarnaast open en transparante communicatie voorop staat.
  Zo weet je waar je aan toe bent. En daar houden we van.


  Online
  Mark | G2 MakelaarX

  Chat nu met Mark

  Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Mark en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

  Online
  Franke | G2 MakelaarX

  Chat nu met Franke

  Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Franke en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

  Online
  André | G2 MakelaarX

  Chat nu met André

  Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is André en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

  Online
  Annelies | G2 MakelaarX

  Chat nu met Annelies

  Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Annelies en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

  Online
  Egbert | G2 MakelaarX

  Chat nu met Egbert

  Op zoek naar de koop of verkoop van een woning? Mijn naam is Egbert en ik ben G2makelaar. Je kunt mij hier berichten voor al je vragen!😀

  X
  Hi! Vul hier je naam en telefoonnummer in en dan bellen we je graag terug.

  Franke

       

  André

  Annelies

  Mark

  Egbert


    Heb je toch nog een vraag of ben je nieuwsgierig geworden naar onze G-kracht?
    Bel, mail of Whatsapp ons gerust. We drinken graag een kopje (of twee) met je.