Hypotheek voor jouw woning

Onafhankelijk advies voor de toekomst

Van A tot Z voor

Jouw hypotheek verzorgd door Friesland Direkt

Het kopen van een woning is voor veel mensen een grote stap. En voordat deze belangrijke beslissing genomen kan worden is het verkrijgen van een hypotheek een essentieel onderdeel van het aankoopproces. G2 Makelaars adviseert haar klanten niet alleen op het gebied van de aan- en verkoop van woningen, maar ook op het gebied van hypotheken. Dat doen wij niet zelf maar daarvoor hebben we al jaren een nauwe samenwerking met Friesland Direkt. Zij staan voor persoonlijk financieel en deskundig advies. Samen een passende woning vinden is belangrijk, maar het begint natuurlijk met het vinden van een passende hypotheek.

Het begint met een kosteloos “Financieel Fit” gesprek; de eerste stap in het aankoopproces. Met een financieel fit gesprek, wordt er gekeken in hoeverre het aankopen van een woning financieel haalbaar is. Zo weet je wat je kunt lenen, wat je maandlasten worden en naar welke woningen er gekeken kan worden.

Met de jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken, maar ook zaken als verzekeringen en andere geldzaken, weet Friesland Direkt precies wat er op de markt speelt. Ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, waardoor het advies objectief is en gebaseerd op jouw specifieke situatie. 

Jouw hypotheek via G2 Makelaars

5 redenen waarom

Een hypotheek afsluiten hoort nou eenmaal bij de aankoop van een woning. Om dit proces zo gemakkelijk mogelijk te maken is G2 een samenwerking aangegaan met Friesland Direkt. De financieel adviseur op gebied van hypotheken. Waarom jouw hypotheek via G2? Wij geven je 5 redenen.

Van A tot Z voor

Soorten Hypotheken

Er bestaan verschillende hypotheken voor verschillende situaties. G2 legt het je uit. Bij een hypotheek en de verschillen gaat het in de meeste gevallen om de manier van aflossen. Bekijk hier drie soorten hypotheken. Meer weten over soorten hypotheken? Onze financieel adviseur praat je graag bij.

Deze hypotheek wordt vaak afgesloten door starters op de woningmarkt, omdat je er vanuit gaat dat je inkomen nog zal stijgen de komende jaren. Bij deze hypotheek betaal je in het begin minder en aan het einde steeds meer, omdat je belastingvoordeel afneemt. De hypotheek is aan het einde van de looptijd volledig afgelost.

De lineaire hypotheek is het tegenovergestelde van de annuïteitenhypotheek, omdat je begint met hogere maandlasten die gedurende de looptijd afnemen. Dit is vooral aantrekkelijk voor mensen die van plan zijn met pensioen te gaan en dan minder hypotheeklasten willen dragen.

Bij deze hypotheek leen je een bedrag van de bank zonder dat je aflost. Je betaal alleen rente. Deze hypotheek wordt vaak afgesloten in combinatie met een andere hypotheekvorm om toch een deel af te lossen.

Vind antwoorden op

Hypotheken

Hypotheken zijn niet altijd makkelijk, maar we nemen graag wat werk uit handen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen over hypotheken alvast voor je beantwoord. Wil je meer weten of een vrijblijvend Financieel Fit gesprek? Plan dan een kennismaking in.

Ja, wij hebben een samenwerking met Friesland Direkt die graag een financieel fit gesprek met je voert! Zo weet je wat je kunt lenen, wat je maandlasten worden en op welke woningen wij ons kunnen richten!

Op onze huidige pagina betreft hypotheken geven wij uitleg
over de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek en de aflossingsvrije hypotheek. Er bestaan nog meer hypotheken, afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Ons advies is om het Financiële Fit gesprek te voeren met onze hypotheekadviseur, zodat je de hypotheek kunt aangaan die bij je past.

Bij G2 bepaal je zelf. Jouw hypotheek, jouw huis en jouw wensen. Ook betreft de hypotheekadviseur en verstrekker. Ben je eruit? Laat het ons dan weten!

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.