Nieuwbouw projecten

Spiksplinternieuw wonen! Laten we samenwerken.

Aannemelijk courtage & meer

Een spiksplinternieuwe woning, dat wil toch iedereen?

Je wilt graag je huis verkopen. Een belangrijke beslissing, waar wij je graag bij helpen. Verkopen begint bij een vrijblijvende kennismaking bij jou thuis.

Kiezen voor nieuwbouw betekent kiezen voor de toekomst. Eigentijds en flexibel. Daarom biedt G2 regelmatig nieuwbouwprojecten aan. Het fijne aan nieuwbouw is dat je de woning kan aanpassen naar jouw ideeën en wensen. Daarnaast wordt een nieuwbouwwoning duurzaam en energiezuinig gebouwd.

Bij een nieuwbouwproject koop je een perceel grond waar later een huis op gebouwd moet worden. Dat maakt een nieuwbouwproject superspannend, maar ook heel erg leuk. Het is belangrijk om vooraf een goed plan op te stellen. Samen met een architect wordt een ontwerp gemaakt, wat vervolgens gepresenteerd wordt aan een aannemer. 

Naast vrije kavels, bieden wij ook projectmatige nieuwbouw aan. Bij dit type nieuwbouw bestaat er al een ontwerp, maar kan er nog wel gespeeld worden met persoonlijke wensen. Je hoeft dus minder zelf te regelen, maar je inbreng is ook beperkter. Zelf een badkamer uitzoeken of het type keuken is meestal wel gewoon mogelijk.

Wat jouw wensen ook zijn en of je wel of niet in het bezit bent van een kavel, graag gaan we geheel vrijblijvend met je rond de tafel!

Aannemelijk courtage & meer

Jaren lang onderhoudsvrij & meer

Bij het oriënteren naar een nieuwe woning, denk je misschien niet direct aan een nieuwbouwproject. Het kopen van een nieuwbouwwoning brengt vele voordelen met zich mee, hier hebben wij alvast een aantal voor je op een rijtje gezet. 

Vind antwoorden op

Nieuwbouw

Bij een nieuwe woning is letterlijk alles ook nieuw. Wij kunnen ons voorstellen dat dit vragen oproept. Gelukkig hebben wij jarenlange ervaring en hebben we de meestvoorkomende vragen betreft nieuwbouw voor je op een rijtje gezet.
Heb je toch een andere vraag? Neem dan contact met ons op.

Dit is geheel afhankelijk van jouw eigen smaak en wens. Aan de ene kant heeft een bestaande woning wellicht meer karakter, maar is een nieuwbouwwoning veel duurzamer en bespaar je de komende jaren fors in onderhoudskosten. Verder kan je een nieuwbouwwoning geheel naar wens indelen en ben je vrij van naamovername en taxatie. Tot slot zijn nieuwbouwwoningen gebouwd voor de toekomst, duurzaam en milieubewust.

Bij het kopen van een nieuwbouw woning zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Allereerst neem je geen normale hypotheek, maar wordt deze bij het bouwdepot van de woning gezet. Dit komt omdat de woning nog in ontwikkeling is. Daarnaast is het van belang op bij oplevering van de woning een bouwkundig expert mee te nemen. Hij of zij kan dan kleine gebreken of foutjes ontdekken die de aannemer moet aanpassen. Zo voorkom
je later problemen in de fundering van de woning.

Bij nieuwbouw via een projectontwikkelaar is er al een plan betreft de nieuwbouw. Je hoeft minder zelf te regelen, maar kan ook minder eigen inbreng geven. Nieuwbouw op een vrije kavel is naderhand geheel vrij in te vullen. Wel is het advies om dan een architect en aannemer in de hand te nemen.

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.