Aankopen

Samen staan we sterk

Een huis kopen, vanuit onze G-kracht.

Een eerste huis, een nieuwe plek of gezinsuitbreiding? Er zijn zoveel redenen om een huis te kopen. Wij zijn benieuwd naar die van jou en maken je graag wegwijs in het gehele aankoopproces! Naast een nauwe samenwerking met Friesland Direkt betreft jouw hypotheek, is het mogelijk om diverse expertise in huis te halen. Denk aan een bouwkundig specialist of een taxateur. Bij het aanvragen van jouw hypotheek is namelijk een taxatierapport van belang.

De inschakeling van deze expertise is niet bij het aankoopcourtage inbegrepen. Weten wat voor jouw persoonlijke situatie geldt? Vraag dan een vrijblijvend advies gesprek aan, we nemen graag de tijd voor je.

Maximaal besparen & meer

Wij zijn die makelaar, maar toch net even anders

We denken mee, omdat de woningmarkt niet altijd even gemakkelijk is. Daarnaast zijn we sympathiek en denken we aan jouw emoties, want een huis is ook een thuis.

We doen niet geheimzinnig over prijzen en pakketten, die vind je gewoon op onze website. En tot slot zijn we erg eigenzinnig, we houden van korte lijntjes en je kunt ons gerust een appje
sturen.

Snelle koop of verkoop? We nemen liever even de tijd voor je.

Aankoop/verkoop voordelen

Vind antwoorden op

Aankoop

Bij het kopen van een huis komt er heel wat op je af. En dat begrijpen wij. Daarom hebben wij alvast wat vragen voor je beantwoord. Een andere vraag? Neem gerust contact op.

5 redenen om G2 als aankoopmakelaar in te schakelen.

1. Wij hebben een groot netwerk en horen en zien veel. Vaak zelfs voordat een woning op Funda verschijnt.
2. Als aankoopmakelaar kennen we het lastige aankoopproces in deze tijd van A tot Z;
3. Als aankoopmakelaar zorgen wij ervoor dat je kansen op succes groter worden en je profiteert van onze kennis en kunde;
4. Als aankoopmakelaar begeleiden we je gedurende het hele proces. Wij houden ons – naast het bepalen van de juiste bieding en voorwaarden – bezig met juridische zaken, zodat je je kostbare tijd aan andere zaken kunt besteden;
5. Wij zijn niet emotioneel betrokken en kunnen zakelijk en objectief de waarde en staat van je droomhuis beoordelen.

Enerzijds heb je te maken met makelaarskosten bij de aan of verkoop van een woning, daarnaast  heb je ook de kosten als overdrachtsbelasting, financieringskosten, notariskosten etc. Om een goed overzicht te krijgen van al deze kosten kun je het beste een adviesgesprek bij ons aanvragen.   

Wij adviseren je om nooit een bod uit te brengen op een woning die je zelf niet hebt gezien. Ook als je ons inschakelt als aankoopmakelaar vragen wij altijd een gezamenlijke bezichtiging aan alvorens er een bieding wordt gedaan.

In deze markt is dat niet mogelijk. Je zult vrijwel altijd te maken hebben met meerdere mensen die de woning graag willen hebben.

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.