Professor Wassenberghstraat 14 - Franeker
€ 135.000,00

Wat een keurig huis is dit zeg. Rondom netjes in de verf en pas van binnen geschilderd en gewit. En wat een lekkere ruime kavel ook; grote oprit, ruimte voor een grote garage of schuur is geen probleem! Dat in combinatie met de diepe achtertuin waar je tot in de late uren van de zomer nog heerlijk buiten kunt zitten! Dit huis staat precies tegenover een open plek in de bebouwing waar parkeerplaatsen en een speeltuin zijn gecreëerd.

De keuken is voorzien van een grote kunststof schuifpui waardoor er prachtig zicht is op de achtertuin. De keuken grenst direct aan de achterkamer zodat er plaats is voor een grote eethoek zodat je gezellig en comfortabel kunt eten met je gezin of vrienden! De achtergelegen bijkeuken met luifel is in 2008 aangebouwd; ideaal! De gehele woning is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en daar waar nodig zijn de houten kozijnen vervangen. Ook het voegwerk is recent nagekeken.

Op de verdiepingen zijn in totaal 3 mooie slaapkamers gelegen, allen voorzien van dakkapel en inbouwkast. De douche is eenvoudig maar keurig en voorzien van douche en wastafel.

# beneden deels kunststof kozijnen
# bovenverdieping volledig kunststof
# elektrische screens op de zonzijde
# cv installatie
# Netjes in de verf
# ruim perceel met mogelijkheden

Spreekt dit huis je aan en wil je graag een keer komen kijken? Laat het ons weten en je bent op korte termijn van harte welkom!

Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht