Kamstrastraat 12 - Franeker
€ 149.000,00

In een gezellige en kinderrijke woonwijk staat deze kleine vrijstaande woning met een aantal originele details zoals een erker en glas-in-lood ramen. De woning staat op een perceel van 184m² eigen grond en beschikt over een heerlijk zonnige en beschutte achtertuin die op het westen is gelegen. Achterin de tuin staat een praktische stenen berging, ideaal voor fietsen, tuingereedschap etc. De achtertuin is middels een eigen steeg bereikbaar. De Kamstrastraat is gelegen op een steenworp afstand van het stadspark en het gezellige centrum van Franeker.

INDELING
Begane grond: entree met vernieuwde meterkast, trapopgang met daaronder een ideale kelderkast. De knusse woonkamer is voorzien van balkenplafond, een erker en glas-in-lood ramen. De half open keuken is voorzien van een nette inbouwkeuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. De gehele aanbouw aan de achterzijde is van binnen opnieuw opgebouwd en geïsoleerd. Hierin zijn de bijkeuken, een nieuwe badkamer en een nieuwe afzonderlijke wc ondergebracht. De heerlijk zonnige, ruime achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van bestrating en gazon. Achter in de tuin staat een praktische vrijstaande stenen berging van ca.16m2. De tuin en de berging zijn middels een eigen steeg bereikbaar!

1e verdieping: overloop en 2 slaapkamers. Door het plaatsen van een dakkapel is het in principe mogelijk om een 3e slaapkamer te realiseren.

Zolder: bereikbaar middels vlizotrap.

ALGEMEEN
- Bijna de volledige woning is recent opgeknapt.
- Nieuwe badkamer en wc.
- Grotendeels dubbele beglazing en kunststof kozijnen boven.
- Geïsoleerd dak.


© G2 makelaars

Deel op Facebook

Neem contact op over deze woning

terug naar overzicht