Heerlijk wonen in de zilte lucht van de Waddenzee.

Op het voormalige terrein van Aeolus in Sexbierum ontwikkelt Bouwbedrijf Jelle Bruinsma 12 duurzame 2 onder 1 kapwoningen.

Tevens zijn er 6 vrije kavels beschikbaar. Bij deze kavels heb je binnen het geldige bestemmingsplan en in overleg met de gemeente alle vrijheid om je droomhuis te bouwen met de aannemer van jou eigen keuze. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

In samenwerking met Bouwbedrijf Hiemstra worden er ook 3 kavels aangeboden voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het laten bouwen van een vrijstaande woning binnen een uitgewerkt concept. Op deze kavels is het mogelijk om te kiezen uit 3 verschillende varianten en 4 diverse bouwstijlen voor de vrijstaande woning. Binnen elke variant zijn er uiteraard nog tal van opties beschikbaar om aan individuele wensen te voldoen.

Adem een paar keer diep in, frisse zilte zeelucht. De Waddenzee op een steenworp afstand, de overtocht naar Terschelling en Vlieland op 10 minuutjes rijden. Volop rust, zonder iets te missen.

Het is heerlijk wonen in Sexbierum. Sexbierum ligt in de gemeente Waadhoeke en vormt een dubbeldorp met Pietersbierum. Sexbierum heeft diverse verenigingen op het gebied van sport en cultuur en een supermarkt op loopafstand. Het dorp telt 1.700 inwoners en ligt op een steenworp afstand van Franeker en Harlingen. ’s Avonds met helder weer kun je het licht van vuurtoren de Brandaris van Terschelling waarnemen en overdag zie je de zeilen van de bootjes op het wad boven de zeedijk uit steken.

De regio Noordwest Friesland is tevens een mooie uitvalsbasis richting de Randstad en Groningen.

De 12 twee-onder-een hebben de volgende kenmerken:

– Een woonoppervlakte tussen 123 en 150 m²
– Riant perceeloppervlak tussen 518 en 665 m²
– Openslaande deuren naar de tuin
– 3 of 4 slaapkamers en een zolder
– Zuinige warmtepomp van het type ‘lucht water’
– Vloerverwarming beneden én op de 1e verdieping met
uitzondering van zolder en opslagruimte
– Complete badkamer en toilet, inclusief sanitair en tegelwerk,
door jezelf te bepalen
– Energiezuinig – gunstige energieprestatie of EPC van 0,4
– Verschillende opties om aanpassingen te doen naar eigen wens

Heeft u interesse in één van deze woningen? Graag een reactie via de mail algemeen@g2makelaars.nl, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.