Aan de rand van het gemoedelijke dorp Sexbierum wordt het voormalige terrein van Aeolus getransformeerd tot een prachtige locatie voor nieuwbouwwoningen. Het plan Aeolus heeft rust en ruimte, gelegen in een sfeervolle, groene omgeving, ideaal voor gezinnen en natuurliefhebbers. De vrijstaande woningen die wij hier aanbieden hebben een fraai ontwerp van Jaap Hoekstra Willem Dijkstra Architecten en worden gebouwd door Bouwbedrijf Hiemstra.

De woningen worden aangeboden in 3 varianten waarbij er gekozen kan worden uit 4 verschillende bouwstijlen. Uiteraard zijn er bij elke variant nog tal van opties mogelijk om de woning helemaal naar uw wens te maken. Zoals bijvoorbeeld: garage, erker, bijkeuken, dakkapel enz.

Het basis type met verhoogde kap is 7,2m breed en 11m diep met een woonoppervlakte van 143m2, en een inhoud van 512m3. Alle varianten zijn ook beschikbaar met een standaard kap. Deze woning heeft een ruime woonkamer met openkeuken, een inpandige bijkeuken, drie slaapkamers, badkamer met toilet . De woningen hebben een sterke focus op natuurlijk licht, wat duidelijk zichtbaar is door het gebruik van grote ramen aan alle zijden van het huis.

Adem de frisse zeelucht in, geniet van de nabijheid van de Waddenzee. In Sexbierum kun je genieten van rust. Gelegen in de gemeente Waadhoeke, vormt het een dubbeldorp met Pietersbierum. Met diverse sport- en cultuurverenigingen en een supermarkt op loopafstand, is het een heerlijke plek om te wonen. Het dorp heeft ongeveer 1.700 inwoners en bevindt zich vlakbij Franeker en Harlingen. ’s Avonds kun je bij helder weer het licht van de vuurtoren zien en overdag zie je de zeilen van de bootjes boven de zeedijk uitsteken. Bovendien is de regio Noordwest Friesland een ideale uitvalsbasis naar de Randstad en Groningen.

Hoogepunten
– Ruime vrijstaande woningen
– volop mogelijkheden om de woning aan te passen
– Drie slaapkamers
– Ruime tuin gelegen op het zuidoosten
– Duurzaam en energiezuinig ontworpen
– Omgeven door groen en geschikt voor gezinnen met kinderen
– Prachtige fiets- en wandelpaden in de directe omgeving
– Nabijheid van winkels en lokale voorzieningen

De genoemde prijs is vrij op naam dus inclusief
– grond- en ontwikkelkosten
– bouwkosten, inclusief loon- en materiaalkosten stijgingen
– kosten architect en overige adviseurs
– verbruikskosten tot aan oplevering
– gemeentelijke leges
– notariskosten voor de aankoop van uw woning
– makelaarscourtage
– omzetbelasting
Niet inbegrepen zijn
– Aansluitkosten nutsbedrijven en riolering

Heeft deze tekst je interesse gewerkt? Voor meer informatie over bel ons op 0517-380 510, email naar franeker@g2makelaars.nl

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.