Heerlijk wonen in de zilte lucht van de Waddenzee.

Op het voormalige terrein van Aeolus in Sexbierum aan de rand van het gelijknamige nieuwbouwplan bieden wij op een fraai locatie 10 vrije nieuwbouwkavels aan variërend van 642m² tot 1035m².

Bij deze kavels heb je binnen het geldige bestemmingsplan en in overleg met de gemeente alle vrijheid om je droomhuis te bouwen met de aannemer van jou eigen keuze. Voor meer informatie en mogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Adem een paar keer diep in, frisse zilte zeelucht. De Waddenzee op een steenworp afstand, de overtocht naar Terschelling en Vlieland op 10 minuutjes rijden. Volop rust, zonder iets te missen.

Het is heerlijk wonen in Sexbierum. Sexbierum ligt in de gemeente Waadhoeke en vormt een dubbeldorp met Pietersbierum. Sexbierum heeft diverse verenigingen op het gebied van sport en cultuur en een supermarkt op loopafstand. Het dorp telt 1.700 inwoners en ligt op een steenworp afstand van Franeker en Harlingen. ’s Avonds met helder weer kun je het licht van de Brandaris waarnemen en overdag zie je de zeilen van de bootjes op het wad boven de zeedijk uit steken.

De regio Noordwest Friesland is tevens een mooie uitvalsbasis richting de Randstad en Groningen.

Hi! We bellen je graag terug om een afspraak te maken of vrijblijvend informatie te geven.